Cito-training voor groep 7 en 8 begint dit jaar op dinsdag 27 september 2016 om 18:30

Tijdens de eerste les maken de kinderen een niveautoets die bestaat uit oude cito eindtoets opgaven. Hiermee kunnen we bepalen op welke onderdelen een leerling goed en minder goed scoort. Het is erg belangrijk dat de kinderen op tijd aanwezig zijn.

Op dezelfde dag is er om 18:45 een informatie bijeenkomst voor de ouders in de conferentieruimte van de Süleymaniye moskee Tilburg.

Tijdens deze informatiebijeenkomst krijgen ouders informatie over Stichting Nieuwe Brabantse Academici, de centrale eindtoets PO en leren ouders kennis maken met de werkwijze van Stichting NBA.

Let op ! Alleen ouders/leerlingen die bericht van ons hebben gekregen kunnen zich definitief inschrijven. Andere leerlingen kunnen volgend jaar deelnemen.

Inschrijfformulier Cito-trainingRegels 2015-2016Kalender 2015-2016Vul betaalgegevens in